JA JA JAAAAA!!!

jobbat åtta till åtta. alldeles för trött för att orka berätta. men det kommer. det finns gott om tid att delge er med mina planer. om två månader reser jag till indien (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

berättar mer senare. sova. nu.


ljusstyrka






det är mycket jag vill framföra. från hjärtat upp till tanken och sedan vidare till armarna. men när fingrarna ska bilda orden fastnar det plötsligt. jag vill att du ska få läsa det jag tänker, för tankarna är stora. men kanske inte riktigt redo än. inte redo att möta scenljuset och publikens eventuella jubel eller kanske burop.

någonstans vill jag ändå att du ska få veta orsaken till fotografierna ovan. min relation till min egen kropp. hur tanken har förändrats. från nästan hatisk till mer accepterande, från äcklad till beundran. från svaghet till styrka. att kroppen bara är en kropp och jag så mycket mer än bara utsidans anblick. och den största vinsten av dem alla - att min kropp är stark. en användbar styrka för att föra mig framåt. till nya bilder. nya tankar.

Befrielse







Ingen väntar på mig. Allting väntar på mig.

Jag har aldrig sett så lite, förstått så mycket - på samma gång. I morgon hoppar jag. Inte ner, men upp. Framåt. I morgon inte bara tänker jag. I morgon gör jag. Och varför vänta till i morgon? För att det är söndag i dag och på söndagar vilar jag.

Fram i tiden

Jag dras inte längre bakåt, jag svävar framåt. Vid ett mer passande tillfälle ska jag förklara närmre ingående.

RSS 2.0